Funktionel indretning med personlighed og stil

Indretning af private hjem

Er du træt af indretnings løsninger, som ikke fungerer og mangler du stil, hygge og personlighed i dit hjem, så er jeg den rette til at hjælpe jeg dig med denne udfordring.
Til boligejere rådgiver jeg omkring design og boligindretning af nybyggeri, tilbygninger og ombygninger. Ingen opgave er for lille. Har du et enkelt rum i din bolig, som giver dig udfordringer, hjælper jeg hellere end gerne med at løse dette. Jeg tager udgangspunkt i DINE ønsker, behov, drømme og interesser og krydrer det med mine kreative ideer og viden. Mit mål er, at DU får et personligt hjem med en indretning ud over det sædvanlige. Jeg brænder for recycling/upcycling og kommer gerne med design forslag og inspiration til, hvordan dine nuværende møbler og tekstiler kan få nyt liv og derved skabe et helt nyt udtryk i boligindretningen. Du vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til for at skabe en stor forandring. Jeg ser frem til at tage hånd om dig og dine udfordringer.

indretning-af-private-hjem